Mediatheek

Uitleendienst

Al onze leden kunnen gratis gebruik maken van de uitgebreide mediatheek met diverse titels op het vlak van boeken, video’s en DVD’s omtrent onze hobby.

Voorstellen omtrent mogelijke nieuwe titels zijn altijd welkom bij ons bestuur want ook de inbreng van onze leden is belangrijk in het gevoerde beleid.

Het uitgebreide reglement vindt u als bijlage. Toch even de belangrijkste punten:

-De boeken, video’s en DVD’s moeten voor ontlening worden ingeschreven op vertoon van de lidkaart.

-Maximum drie ontleende stukken per lid maar u mag deze één (1) maand houden.

Tijdschriften:

Onze vereniging abonneert zich ieder jaar weer op de belangrijkste tijdschriften uit binnen- en buitenland op het vlak van aquaristiek, terrariumhouden en de vijver. Deze tijdschriften kunnen, tijdens onze openingsuren, worden ingekeken en worden dus niet uitgeleend.

Ook u kan zich via BBAT vzw, dienst buitenlandse tijdschriften abonneren op diverse titels. Tegen een gunstiger tarief blijft u zo op de hoogte van de meest actuele info op het vlak van de vivaristiek.

Naslagwerken:

Daar het van belang is om steeds op de hoogte te blijven van de veranderde wetenschappelijke benamingen van onze diertjes worden diverse reeksen van naslagwerken bijgehouden.

Zo volgen wij onder meer de reeksen van ‘Mergus’ en de ‘Atlassen van t.f.h.’. Ook deze werken worden niet uitgeleend en liggen dus enkel ter inzage.

Volg ons via Nieuwsbrief

De website van Betta gebruikt cookies.... Voor meer informatie, bekijk onze Cookie policy pagina.