Vergaderingen

 

Iedere laatste vrijdag van de maand (uitgezonderd juni, juli, augustus en december) organiseren wij een algemene ledenvergadering. Er wordt getracht alle facetten van onze hobby aan bod te laten komen.

Een live-spreker, een diamontage, een powerpoint, … of een praktijkvoorbeeld. Kortom alle (moderne) middelen kunnen worden ingezet om een aangename, en leerrijke, avond te hebben.

Naast de algemene ledenvergaderingen komen de diverse werkgroepen van onze vereniging, in een beurtrolsysteem, bijeen op de eerste dinsdag van de maand. Onze werkgroep ‘Zeewater’ komt iedere tweede zaterdag van de maand bijeen.

Iedereen is steeds welkom en de nodige info wordt steeds bezorgd via ons tijdschrift “BETTA-Info”. Alle vergaderingen gaan door in ons clublokaal (Handelsstraat 75 te Londerzeel-Malderen) tenzij anders vermeld.

Toch even uw aandacht:

  1. Na afloop van de algemene ledenvergadering, welke doorging in ons clublokaal, hebben de leden de mogelijkheid om de producten uit onze clubshop aan te kopen met een vermindering van 10%.

U heeft er dus alle belang bij deze vergaderingen bij te wonen.

 

 


Volg ons via Nieuwsbrief

De website van Betta gebruikt cookies.... Voor meer informatie, bekijk onze Cookie policy pagina.