Vlaanderen's grootste vereniging voor
Aquarium-, Terrarium- en vijverhouders

BETTA - BUGGENHOUT

 


 

  • De vereniging voor elke liefhebber zowel beginner als gevorderd

  • Aangesloten bij de Belgische Bond van Aquarium-en Terrariumhouders (B.B.A.T.))

  • Stichtend lid van de Federatie van Aquariumclubs ( F.A.K.)

  • Aangesloten bij het Oost-Vlaams Verbond voor Aquarium- en Terrariumkunde ( O.V.A.T.)

  • Lid van de Gemeentelijke Cultuurraad Buggenhout

Bereikbaarheid Betta lokaal

Verkeershinder Handelsstraat Londerzeel afgesloten van  21.08-01.09.17

Van maandag 21 augustus tot vrijdag 1 september 2017 gaat een aannemer van start met rioleringswerken in de Handelsstraat thv huisnummer 120.

Om de werkzaamheden in alle veiligheid te laten verlopen wordt de Handelsstraat afgesloten voor verkeer.

Er wordt een omleiding voorzien langs Hoogweg, Vierbunderstraat en Holstraat.

2 maand bier

Vanaf 1 augustus is er voor 2 maand Geuze Boon 7° en Gentse Gruut 7.5° te verkrijgen bij Betta.

Dit voor de democratische prijs van 2.00€.


lidgeld 2017

Vanaf 1 oktober 2016 verandert er namelijk heel wat en bieden wij jullie de keuze aan uit 2 systemen.

De eerste mogelijke keuze is het lidmaatschap van Betta vzw (incl. het ontvangen van BETTA-Info via de post) met de voordelen van onze vereniging op vlak van activiteiten en mogelijkheid om via onze clubshop aankopen te doen. Dit is mogelijk voor de ronde som van 10,- euro.

Indien u ook het maandblad Aquariumwereld wilt blijven ontvangen en hierdoor lid wordt van BBAT vzw dient u de 2de keuze mee te delen bij het hernieuwen van het lidgeld. Deze optie komt op 25,- euro (10,- lidgeld Betta + 16,- euro lidgeld BBAT na afronding).

U leest het goed: we laten aan ieder lid de vrije keuze van wijze van lidmaatschap (Betta OF Betta & BBAT). Deze beslissing is, na zorgvuldig afwegen van pro’s en contra’s, genomen op basis van een berekening van de kosten verbonden aan het uitgeven van ons clubblad en de zeer beperkte bijdrage die we tot op heden in de eigen clubkas konden houden. Betta is en blijft de vereniging voor de aquarium-, terrarium- en vijverhouders en tracht om steeds alles aan te bieden aan een democratische prijs.

Via deze weg willen we ook onze leden aanmoedigen om in te schrijven op onze digitale uitgave van het tijdschrift. U ontvangt het clubnieuws enkele dagen vroeger in de mailbox dan de leden die hun brievenbus moeten ledigen.

Voor de digitale versie inschrijven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Het lidgeld kan nog steeds cash in het lokaal betaald worden of via overschrijving op rekening van BETTA vzw Buggenhout reknr : BE 31 4463 5896 9155

 

Uw voorzitter,

Bart

 

Visziekten diagnose

Heeft u soms last van zieke vissen? Weet u ook niet direct wat uw vis juist heeft? Neem dan zeker eens een kijkje op volgende link om een diagnose te kunnen stellen.

http://www.bassleer.com/diagnose_visziekten


 

Volg ons via Nieuwsbrief